NAJBOLJE TRILEĆE KOJE ĆETE PROBATI
Iskreno, jedva sam čekala da sa vama podijelim svoj recept za definitvno najbolje trileće koje ćete probati. Zaista nije šala, svi koji su probali kada sam ja pravila, a i kada su probali sami napraviti po ovom receptu ostali su oduševljeni. Nije komplikovan za napraviti što je ustvari jedna od njegovih prednosti. Naravno da sam probala par recepata, dok nisam došla do onog koji je trebao da bude isti kao u omiljenoj slastičarni na Baščaršiji. Mislim da će oni koji su jeli iste znati o čemu pričam. Sada je došlo do toga da kada mi se jedu trileće ne moram u slastičarnu, nego jednostavno napravim sebi i uživam.😄🤗 Ono što je bitno kod ovog kolača, a što sam i sama zaključila jeste to da vam biskvit ne treba biti velik odnosno debel. U tom slučaju dobili ste "hljeb" koji koliko god da zalijete, nećete dovoljno natopiti jer će gornji dio kolača ostati suh, i onda to nisu prave trileće kao iz slastičarne. Biskvit treba narasti otprilike 3-3.5cm, što je sasvim dovoljn...